perjantai 5. huhtikuuta 2013

Hyväntekeväisyystaidenäyttely

Suomen UN Womenin Tampereen paikallistoimikunta sekä Taiteen ja hyvinvoinnin tila Amelie järjestävät hyväntekeväisyystaidenäyttelyn. Myyntinäyttelyssä on esillä yhdeksän suomalaisen naistaiteilijan teoksia ja se on avoinna 8.4.–19.4.2013 klo 12-18. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Taide Voima Muutos-näyttelyn avajaiset pidetään perjantaina 5.4.2013 klo 18 alkaen Ameliessa, Näsilinnankatu 34 A 31. Avajaisissa esiintyy laulaja/lauluntekijä Alma Sipilä.

Mukana olevat taiteilijat:
Laura Laurila, Tuula Lehtinen, Katri Mononen, Johanna Pihlajamaa, Tiina Poutanen, Elise Roponen, Hanna Varis, Johanna Vilen, Inka Ylihärsilä.

Näyttelystä kerätyt varat menevät YK:n alaisen tasa-arvojärjestö UN Womenin työhön sukupuolten välisen tasa-arvon saavuttamiseksi. Mikään yhteiskunta ei voi edistyä, jos puolet väestöstä jätetään sivustakatsojiksi. Naisille kuuluvat samat ihmisoikeudet kuin miehille: vapaus, henkilökohtainen turvallisuus, yhtäläiset oikeudet avioliitossa, mielipiteen- ja ilmaisunvapaus, oikeus työhön ja koulutukseen sekä mahdollisuus osallistua päätöksentekoon yhteiskunnassa.

Lisätietoa näyttelystä ja sen etenemisestä on luettavissa Taide Voima Muutos-blogista
http://tampereunwom.wordpress.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti