tiistai 20. toukokuuta 2014

Mehiläisvahamaalauksen kesäkurssit

Pidän kesäkuussa kaksi mehiläisvahamaalausviikonloppua Ameliessa, jolloin voi oppia lauantaina tekniikan perusteet ja tulla sunnuntaina syventämään oppejaan jatkokurssille. Tässä muutama kuva Takkin pop up -tapahtumasta, jossa esittelin maalaustekniikkaa. Kuvat otti Pekka Hartikainen.
 

Mehiläisvahamaalauksen I kurssit

La 7.6. klo 13 -16
La 28.6. klo 13 - 16

Kesto 3h, Hinta 50€ työssäkäyvät
45€ työttömät, eläkeläiset ja opiskelijat.

Kurssi sisältää opetuksen, kurssin aikana käytettävät materiaalit ja kahvin/teen. Kurssi koostuu opettajan selkeistä ja havainnollistavista esimerkeistä, joiden avulla kaikki oppivat tekniikan perusteet. Aiempaa maalaus- tai piirustustaitoa ei kurssilla tarvita.

Inspiroivalla ja luovuutta herättelevällä mehiläisvahamaalauskurssilla opit tekemään pienellä maalausraudalla värikkäitä kuvia. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia uuden ja nopean maalaustekniikan, tehdä itse kortteja tai pieniä taideteoksia ja oppia tavan maalata maisemakuvan muutamassa minuutissa.

Mehiläisvahamaalauksen II kurssit


La 24.5. klo 12 - 15
Su 8.6. klo 10 - 13
Su 29.6. klo 13 - 16

Kesto 3h, Hinta 50€ työssäkäyvät
45€ työttömät, eläkeläiset ja opiskelijat.

Kurssi sisältää opetuksen, kurssin aikana käytettävät materiaalit ja kahvin/teen.
II-kurssilla opitaan lisää maalausraudan käytöstä ja kokeillaan myös lämpökynää ja kuumailmapuhallinta. Kurssilla maalataan isompia kuvia monipuolisesti erilaisista aiheista.

Ilmoittautumiset: laurahelenalaurila(at)gmail.com, tai 050 3229742

Pidän mehiläisvahamaalauskursseja sopimuksen mukaan myös valmiille ryhmille (6-10 hlöä). Maalauskurssi sopii esimerkiksi työhyvinvointipäivän, polttareiden, tai syntymäpäivien ohjelmanumeroksi. Pidän myös vanhempi-lapsi mehiläisvahamaalauskursseja pienille ryhmille. Kysy lisää!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti