lauantai 14. kesäkuuta 2014

Verkarannan kesänäyttely: Rannalla

Osallistun viidellä uudella akvarellilla Verkarannan kesänäyttelyyn, joka järjestetään ajalla 14.6.-24.8.2014. Kävin taltioimassa muutaman kuvan näyttelystä ja ihailin runsasta, hyvin mielenkiintoisten tuotteiden tarjontaa. Verkarannassa oli kevyt ja ilmava tunnelma, kun valo tulvi suurista ikkunoista ja viherasetelmat toivat raikkautta tilaan. Suosittelen näyttelyä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kotimaisesta designista, kesäisestä nostalgiasta ja Verkarannan tunnelmallisesta miljööstä.


Lehdistötiedote:

Tampereella, Käsi- ja taideteollisuuskeskus Verkarannassa järjestetään 14.6.-24.8.2014
nostalginen kesänäyttely RANNALLA.
Näyttely jatkaa Verkarannan vuoden 2014 perinne-teemaa. Se tuo esille laadukkaita kotimaisia tuotteita, jotka henkivät suomalaisuutta ja liittyvät Suomen kauniiseen luontoon, romantiikkaa unohtamatta. Näyttelyyn rakennetaan teema-alueet: lavatanssit, telttailu ja piknik, riihi ja heinäpelto, sauna ja matonpesupaikka. Teema-alueille tulee eri näytteilleasettajilta kotimaisia tuotteita esim. naisten ja miesten vaatteita, tyynyjä, pyyhkeitä, kattaustekstiilejä, valaisimia, mattoja, kelloja ja kuvataidetta.
Näyttelyn yhteydessä toimii näyttelymyymälä, josta voi halutessaan hankkia näyttelyssä olevia tuotteita. Näyttelymyymälästä löytyy myös muita tuotteita esim. kortteja, kynttilöitä, saippuoita, elintarvikkeita ja koruja.

Näytteilleasettajat: Ateljee Amnelin, Design Palet, Eilen Design, Forme, Joensuun Meskari Oy, Juha Pykäläinen, Kauniste Finland Oy, Koivutex Ky, Kukkien T:mi, Kukonkuusi, Kuva-Hannu, Lapuan Kankurit Oy, Laura Laurila, Maheka Design, MinDeco, Mirka Pukine Oy, Nunnun, Oiceramics, OneManBand Finnish Designers Boutique, Personal Design Hat, Pihano, Pirkanmaan Kotityö, Rislapuu Oy, Susan Elo Oy, Vuoriortta.

Lisätietoja:
Eija Pettersson ja Suvi Saloniemi
Taito Pirkanmaa ry
Käsi- ja taideteollisuuskeskus
V E R K A R A N T A
Verkatehtaankatu 2
33100 Tampere
03-225 1414, 050-598 4453
verkaranta@taitopirkanmaa.fi
www.taitopirkanmaa.fi
www.facebook.com/Verkaranta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti