maanantai 22. elokuuta 2016

Tampereen työväenopiston syksy 2016 kurssit

Pidän tänä syksynä muutaman kurssin Tampereen seudun työväenopistossa:

Eläinaiheinen akvarellikurssi tiistaiaamuisin klo 10 - 12.30 ajalla 6.9. - 4.10.2016. Kurssille pääsee ilmoittautumaan tästä linkistä.

Kurssilla perehdytään akvarellimaalauksen perustekniikoihin ja eläinten kuvaamisen erityispiirteisiin. Maalaan itse kurssilla demonstroidakseni teknikkaa ja annan kurssilaisille pieniä harjoitustehtäviä. Mahdollisuus maalata teoksia esimerkiksi omista lemmikeistä otetuista valokuvista. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että pidempään akvarellimaalausta harrastaneille.

Kurssilaisilla tulisi olla mukana omat vesivärit, siveltimet, maalauspaperit (akvarellilehtiö ja/tai paperia) ja vettä kestävä sileäpintainen maalausalusta, esimerkiksi kapa-levy, johon maalauspaperin voi kiinnittää. Kannattaa ottaa mukaan myös suihkupullo ja talouspaperia.

Encaustic art -mehiläisvahamaalauksen viikonloppukurssi 24.9. - 25.9.2016 klo 10 - 13.15
Kurssille pässee ilmoittautumaan tästä linkistä.

Kurssilla opetellaan maalaamaan mehiläisvahalla käyttäen sähköisiä apuvälineitä: maalausrautaa, lämpökynää ja kuumailmapuhallinta. Kurssi sopii aloittelijoille. Tarvittavat välineet ja materiaalit saa opettajalta, varaa 15€ materiaalimaksua mukaan. Opetus tapahtuu esimerkkien avulla ja oppilaat saavat myös henkilökohtaista ohjausta.Maalaustekniikka sopii kaikille lähtötasosta riippumatta.

Encaustic art - mehiläisvahamaalauksen työpaja pidetään Ylöjärvellä keskiviikkoiltaisin klo 17 - 20.15 ajalla 26.10.2016 - 23.11.2016. Ilmoittautumaan pääsee tästä linkistä.

Kurssilla maalataan pienillä maalausraudoilla, lämpökynillä ja kuumapuhaltimilla. Kokeilemme myös lämpölevytekniikoita. Kurssi soveltuu encaustic art -alkeiskurssin käyneille harrastajille, joilla on omat mehiläisvahamaalausvälineet, vähimmäisvaatimuksena oma maalausrauta. Värejä ja papereita voi ostaa kurssin aikana opettajalta. Työpajassa kokeilemme erilaisia tapoja ja tekniikoita maalata mehiläisvahalla käyttäen sähköisiä maalausvälineitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti