torstai 1. kesäkuuta 2017

Akvarellimaalauskurssi/Kuvataideleiri Ilomantsissa 26. - 29.6.

Nelipäiväinen kuvataideleiri kauniissa Ilomantsin vaaramaisemissa maatilan eläimiä malleina käyttäen. Maalauskurssi on osa Lehmäleirin tarjontaa, mutta tällä kuvataideleirillä keskitytään akvarellimaalaukseen, eikä tämä leiri sisällä maatilan töitä, kuten muut lehmäleirit. 


Akvarellimaalauksen lisäksi kurssilaiset pääsevät myös kokeilemaan mehiläisvahamaalausta. 
Maalaamme leirillä Mustikkamäen vanhassa koulurakennuksessa, jonka salissa on runsaasti tilaa ja hyvä valo.  Maalaamisen lomassa leiriläiset pääsevät halutessaan vaikkapa hevosvankkuriajelulle, patikoimaan tai viettämään rantasaunailtaa.

Ohjaajana leirillä toimii kuvataiteilija Laura Laurila.

Kunkin leirin hinta on 295e henkilöltä. Hinta sisältää monipuolisen leiriohjelman lisäksi täyden ylläpidon ja majoituksen. Sisarusalennus 20e (vain perheenjäsenille). Ilmoittautumiset leirille tästä linkistä.

Leiriläiset saavat majoituksen ja täyden ylläpidon maatilan välittömässä läheisyydessä sijaitsevalta majoitus- ja pitopalveluyritykseltä Maukkulan Mustikkamäeltä. Mustikkamäen iloinen Anita-emäntä tarjoaa hyvää ja terveellistä lähiruokaa sekä pyöräyttää joskus leiriläisten riemuksi karjalanpiirakoita, vatruskoita tai muita herkullisia leipomuksia.

Kuvataideleirille mukaan:
Omat vesivärit, siveltimet, paperit sekä maalausalustat (kapa-levy, sileä pleksi tai pinnoitettu kovalevy) ja maalausteline, jos sellaista on tottunut käyttämään.
Halutessaan mukaan voi ottaa kumisaappaat sekä muita varusteita, jotka mahdollistavat luonnostelemisen myös maatilalla.
HUOM! Mehiläisvahamaalaukseen tarvittavat välineet järjestetään leirin puolesta, niitä ei tarvitse hankkia itse.

Liinavaatteet ja pyyhkeet saa Maukkulan Mustikkamäeltä.
https://www.facebook.com/Lehmaleiri/
https://lehmaleiri.com/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti