Maalauskurssit

Tervetuloa maalaamaan valoisaan työtilaan Pyynikin kirkkopuiston laidalle! 

Kaksi akvarellimaalauksen viikonloppukurssia: 


29. -30.5. klo 10 - 15
12. - 13.6. klo 10 - 15

kurssin hinta on 90€/hlö. Ilmoittautumiset sähköpostilla: laurahelenalaurila(at)gmail.com

Kurssilla käydään läpi akvarellimaalauksen  perusteita opettajan havainnollistavien esimerkkien avulla. Oppilaat saavat myös henkilökohtaista ohjausta haluamiinsa aiheisiin. Mukaan tarvitset omat työvälineet: hyvälaatuiset akvarellivärit, muutaman akvarellisiveltimen ja hyvälaatuista akvarellipaperia. Jos sinulla ei ole vielä omia välineitä voit lainata sellaiset kurssin ajaksi opettajalta ja voit ostaa paperia muutaman euron käteismaksulla kurssin aikana. Ota mukaan myös haluamiasi kuva-aiheita esimerkiksi tulosteina. 

Pidämme päivän aikana pienen ruokatauon, voit ottaa mukaan omat eväät, tai piipahtaa läheisessä kaupassa ostoksilla. Työhuoneella on mikro, keittolevy, jääkaappi, vesipiste, astioita ja vessa. 

Työhuone Kita, Hallituskatu 27, TampereLaura Laurila Kuva: Johana Kuncova-KallioPidän mehiläisvahamaalauskursseja myös sopimuksen mukaan valmiille ryhmille (4 - 10 hlöä). Maalauskurssi sopii esimerkiksi työhyvinvointipäivän, polttareiden, tai syntymäpäivien ohjelmanumeroksi. Pidän myös vanhempi-lapsi mehiläisvahamaalauskursseja pienille ryhmille. Ota yhteyttä niin sovitaan kurssista!
Sähköposti: laurahelenalaurila(at)gmail.com

Mehiläisvahamaalauksen peruskurssit

Kesto 3h, Hinta 50€/hlö sisältää opetuksen ja kurssin aikana käytettävät materiaalit. Kurssi koostuu opettajan selkeistä ja havainnollistavista esimerkeistä, joiden avulla kaikki oppivat tekniikan perusteet. Aiempaa maalaus- tai piirustustaitoa ei kurssilla tarvita.

Inspiroivalla ja luovuutta herättelevällä mehiläisvahamaalauskurssilla opit tekemään pienellä maalausraudalla värikkäitä kuvia. Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat oppia uuden ja nopean maalaustekniikan, tehdä itse kortteja tai pieniä taideteoksia ja oppia tavan maalata maisemakuvan muutamassa minuutissa.

Mehiläisvahamaalaus, maalattu maalausraudalla, 14,8 × 21 cm


Mehiläisvahamaalauksen jatkokurssi

Kesto 3h, Hinta 50€/hlö sisältää opetuksen, kurssin aikana käytettävät materiaalit.

Jatkokurssilla opitaan lisää maalausraudan käytöstä ja kokeillaan myös lämpökynää ja kuumailmapuhallinta. Kurssilla maalataan isompia kuvia monipuolisesti erilaisista aiheista.


Mehiläisvahamaalauksen lämpölevykurssi
 
Kurssilla maalataan A4 ja A3 kokoisia teoksia ja kokeillaan erilaisia tapoja maalata, kuten suoraan liiduilla maalauspohjalle. Käytämme myös kuumapuhallinta ja muita apuvälineitä maalausten luomisessa. Kurssi sisältää opetuksen, kurssin aikana käytettävät materiaalit. Kurssille mahtuu 4 henkilöä. Kesto 3h Hinta 50€/hlö.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti